Съдебни спорове

Адвокатско дружество „Петров“ има дългогодишен опит в областта на процесуалното представителство. Защитаваме вашите права и законни интереси с практически умения, в резултат на участие в множеството правни спорове и високо ниво на теоретична подготовка.

Предлагаме задълбочен правен анализ на възникнали между клиента и отсрещната страна спор, обосновано становище относно възможния изход на процеса, както и последствията от него. Съдействаме с процесуално представителство пред всички съдебни инстанции и във всички процесуални действия.

За да осигурим пълно възстановяване на претърпените загуби и направените разходи от нашите клиенти, съдействаме и за провеждане на процедура по принудително изпълнение. Предлагаме процесуално представителство по:

– Граждански дела;

– Вещноправни дела и дела, свързани със спор за недвижими имоти;

– Обезпечителни производства;

– Търговски спорове;

– Процедури по несъстоятелност;

– Трудовоправни спорове;

– Административни дела;

– Производства по издаване на Заповед за изпълнение на парично задължение по чл. 410 от Гражданския процесуален кодекс, както и в производства по издаване на Заповед за изпълнение въз основа на документи по чл. 417 от Гражданския процесуален кодекс;

– Процедури по принудително изпълнение – правни действия по принудително събиране на вземания – изготвяне на молба за образуване на изпълнително производство, представителство в изпълнителното производство.