За нас

За нас

Мисия и визия

Адвокатско дружество „Петров“ предоставя професионални правни услуги. За нашия екип от експерти е приоритет да прилагаме индивидуален подход при предоставянето на правни услуги. Вярваме, че добрата комуникация и доверието са от ключово значение за качествено правно обслужване.

Фокусирани сме върху сферата на гражданското право и това ни позволява да бъдем максимално ефективни в сътрудничеството с нашите клиенти. Нашите експерти са с правна насоченост в областта на търговското право, трудовото право, право на интелектуална собственост, вещно право, административно право, процесулано представителство. Опитът ни във воденето на дела в тези правни области, както и в производства по несъстоятелност, е друго наше предимство, което ни прави надежден партньор, независимо от сложността на казуса, пред който са изправени нашите клиенти.

Услугите ни са насочени към български и международни компании развиващи дейност на територията на Република България. Работим с международни партньори и съвместно предоставяме цялостно обслужване на компании, опериращи на територията на Европейският съюз.

Осигуряваме пълен обхват от дейности в правната сфера, които помагат на нашите клиенти да вземат правилни и своевременни решения в съвременната динамична среда на бизнес отношения.

Екип

Адвокатски колектив

Kiril Kirov
Адвокат – Външен консултант за региона на област Бургас